Sunday, July 19, 2009

lagi lagi story...

eh hye!!! aku xtawu ape jadi hari ni... ehehehehe tenet sgt baguzzz syyhhh xleh puji lelebih.... lalalalalala~ ermmmm... satu minggu yg bz telah berjaye diharungi... lalalalala~ and by the way... atas nasehat lecturer b.melayu .. en.che mohd rafizi aku dah beli tiket balik kampong hahahahahaha.... semalam laaa... ngn selambenye aku naek rapid penang trus g jetty... hohohoho senonye nk naek feri free jer... lalalalala~besh amat... hoho aku ngn diya... my new fren... temankan rumate aku tuh.. c ct yng merengek nk balik kampong.. hohoho ape daaa.. mementang umah dekat... nk balik kmpong jer... pelik aku... memacam care dia wat suh abg dia amik kt hostel.. tapi x berjaye... lalalalala~ sebab dah kesian sgt aku pon ckap la... "cek ct oit...jumla kiteorg temankan ko balik... tapi antar sampi butterworth je laaa... nk tempah tiket meh.." hahahahaha lega dia suh kiteorg ikot dia balik umah dia kt changlun kedah tuh... hohohohoh kami mao berpoya-poya sikijap... and adik kesayangaku plak sebok suh aku crikkan baju tok jamuan ala gothic dia tuh... pelik aku ngn skula dia neh... wat jamuan tapi tema halloween??? mengong... skula agame plak tuh...haish.... ape daaaaa.... so aku pon trus naek rapid penang n went to Queensbay Mall... hohohohohoho cdgnye nk survey baju tok adik... hahahaha tapi aku plak terbeli baju kelas.... hahahaha naseb laaa asal aku masuk shoping complex jer ade sale... adohai.. tersale la my money again... lalalalala~mak duit dah habez... ~winkwink~
Qb Mall adalah sgt luas... n aku kekonpihusan mencari cinema... hahahaha hadoih... penat meronde... last2 aku ke toilet pon mintak sekuriti guard yg tunjuk... hohohoho kepenatan tahap dewa.... haish... balik jer truzz pingsan.... lalalalala~
malam tadi aku di ganggu o no fon baru..... gahahahaha kate nye secret admirer.. cheh... aku x layak di admirer o seseorg pown... hoh!!! senget betol.. pade mulenye aku syak si Jierah
gahahahaha tapi termeleset upenye... mmg lelaki... tapi name dia mamat... hohohohoh a.k.a sufian... hahahahaha amik ko... ingat senang nk ngorat aku ker??? hohoho aku mmg syak bukan dak usm ... coz aku x pnah jaja no.fon kt cnie... hakhakhak... kalu tau pon group assignment aku jer... lalalalala~ and ABU... plez laaaa.... lenkali nk ngorat tuh kumpol maklumat bebetol ea... hakhakhak lawak batang pinang le..... kuikuikui......

5 comments:

kertasgraf said...

jupe cari cinema x??? agagagaga =p

jierah said...

adess...haiyoo..xpsl2 nme haku naek kt sni..hakhak..glemer skjp..




hai kwn2..sayelah jierah tu..saye single..hakhakhak

Silly Kippie said...

cpat bgtau yg u blik trun muar.. lalalal~

Lynna said...

hincik kertas... I mmg x jmpe cinema... hoh!! penat jer.... xpe... lame lagi I kt cni... heeeeeeeeeee

jierah.. ha.. kengkwn ni la jierah aku... lalalalalalala~ single kunun....

hencik kippie... yezza.. I turun muo nt.. pkul 6 pagi tau.. jgn lupe itu....

Anonymous said...

tbe2 je rse nk tgk blog ko..
x sgke lak ade post sal ak kt cni..huhu
mekacih ye lynna dh popularkn ak..hek3