Tuesday, January 31, 2012

Mane satu ni??? ishh!!


assalamualaikum...
kabare sume?? warass??
ok.. ok.. gud la lau baik2 saja..
"eh ... mane satu kakak mane satu adik ni??ishh.. kelalen wak .. lame x jumpe.. "
haaa.. lau nk tau.. tu la soklan y paling fofular dapat kat aku.. time cuti2 ni pluss time jemputan kawen berlambakan di sekitar rumah jiran,sedare...dan sebagainya..
hekhekhek.. so jgn sebok lau aku makin tembam dan gemuk sebb kat sini.. nasi beriyani gam power bhai!
nasi kandar n nasi beyani penang mmg xleh lawan la .. sile tolak tepi mknn kununnye trademark penang tu.. hohoho.. jgn marah.. jgn marah...
ok.. back to the story..
sebenarnye... ramai sedare n jiran2 sendrik keliru.. a.k.a KOMPIUS antara aku n akak aku..
dorg slalu letak aku sebagai akak!! ohmai!! aku dh tua ke?? ohhhhhhhhh...oh....... so aku tgok la.. antara aku n akak aku.. ape yg menyebabkan mereka semua susah nk cam akak aku adelah anak perempuan sulung?? dan aku plak yg mereka anggap sebagai akak?? how come??
pikiaq lame2 so aku letaklah antara sebab2 fofular yg mereka amik.. sebagai contoh ::

sebab fizikal aku..kot la..
aku tinggi 163 cm
akak aku 148 cm
so.. org akan assume aku as kakak sebb aku tinggi dari beliau.

rangka tubuh..

aku ikut rangka abah aku.. i mean.. bahu bidang.. agak manly la..
*buntut leper x macm buntut pompuan2 seksi yg tonggek tuh siyes!! dr balakang mcm lelaki *
akak aku plak ikut tubuh mak aku.. genit..
*aku slalu ejek dia bontot besar.. hahaha tapi senonye agak jeles la.. dia ade buntot..aku?? kureng... hahaha*
org tgok aku lebih matang kot.. sebb ikot patern abah.. hahaha ye la kotttttt..

perangai

ni aku x sure la.. kalau perangai aku mempengaruhi pandangan org sampai anggap aku lebih tua dari akak aku..
aku garang sikit sebenarnye.. i mean.. muke aku ketat lau aku tgh pikiaq perkara yg memeningkan pale otak.. ye ke?? ye la kooooooott
akak aku?? urmm..urm... cengeng!! haha itu je aku leh ckap.. =P

ish..ish... pape pon.. aku dah x kesah la... yang penting aku n akak aku...heppily ever after..
eh... tapikan.. ade jugak wak..wak.. yg kt kampung ni tnye aku
*enkau skolah tingkatan brape ni??* waaaaaaaaaaalllaaah!!!
ternmpak la kan.. aku ni.. mcm budak skulah lagi?? cheh!! eh bukan la.. tu namenye.. aku dh lame x ziarah wak wak sedare mak n abah!! ahaha.. malu okai.. ish..ishhhh


disertakan picture aku n akak aku... haha.. kalau korg la kan... leh tahu ke.. ni akak aku or adik aku lau aku x gtau kat sini??? heh??



okkebai!! jumpe len kali.. =P
muawahx..muwahxx!!

1 comment:

NOOR FATIN said...

sebijik muka. hahaha.. mata sama. hidung sama. mulut sama~ ngeeee..

ni url blog baru aku. tukar angin =p

http://anakmama89.blogspot.com/

:)